top of page

Op 31 december 1985 werd het bedrijf Stoomtechniek opgericht te Nazareth. 

De vennootschap stelde zich als missie: het onderhoud en de herstellingen van thermische installaties, de aankoop, verkoop en het onderhoud van stoomketels, het uitvoeren van las- en constructiewerken, waterbehandeling in het algemeen en alle nevenactiviteiten die bijdragen tot de realistatie van het omschreven doel.

 

Door een aanhoudende groei, werd een nieuwe locatie al vlug noodzakelijk. In 1993 verhuisde het bedrijf naar Olsene, waar grotere en meer functionele gebouwen in gebruik werden genomen en waar de bereikbaarheid optimaal was door de onmiddellijke aanwezigheid van o.a. de snelweg E17.

 

Stoomtechniek bleef zich sterk maken door een uitgebreide service, goed opgeleid personeel met verdere uitbouw van kennis (bijscholing), technische en adminis-tratieve ondersteuning en een degelijk wagen- en machinepark.


Veel tevreden klanten en het blijven aantrekken van nieuwe klanten bewijst dat Stoomtechniek zeker een verdiende plaats heeft niet alleen binnen de stoomketelbranche, maar ook op gebied van stookolieverwarming, waterbehandeling en metaalbewerking in het algemeen.

 

Stoomtechniek beschikt over V.C.A.-gecertificeerd personeel, erkend brandertechnicus en keurder stookolietanks, gebrevetteerde heftruckchauffeurs, hoogtewerkers en gekeurde werktuigen.

 

StoomTechniek

Van CV installatie tot industriele projecten

Het Bedrijf

bottom of page